Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Στο Πάρκο Γεωργιάδη ο Δήμαρχος Ηρακλείου [Fotos]

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 11:48
Φωτογραφίες Ταμπακάκης Μιχάλης Φωτογραφίες Ταμπακάκης Μιχάλης

Στο νέο πάρκο Γεωργιάδη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Ηρακλείου , Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος περπάτησε ξανά στο πάρκο που δόθηκε στο κοινό από τη Δευτέρα και μετά από δυο χρόνια εργασιών για την αναδιαμόρφωση του.

parko gewrgiadi neo dimarxos1

Μαζί με τον Δήμαρχο βρέθηκαν και στελέχη της δημοτικής αρχής. 

parko gewrgiadi neo dimarxos2

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου, έχουν γίνει 15.500 φυτεύσεις στο πάρκο που αυτό σημαίνει περισσότερο πράσινο και οξυγόνο για τον μεγαλύτερο "πνεύμονα" πρασίνου της πόλης.

Όπως επισήμανε, το αναψυκτήριο της ΔΕΠΑΝΑΛ επισκευάζεται ακόμα και υπολογίζεται να παραδοθεί τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

 

parko gewrgiadi neo dimarxos4

parko gewrgiadi neo dimarxos5

parko gewrgiadi neo dimarxos7

parko gewrgiadi neo dimarxos8

Σχετικά με τα υπόλοιπα rapid test που διενεργήθηκαν στους υπαλλήλους του κτιρίου Τάλως που στεγάζονται το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Εφαρμογής Επιδοματικής Πολιτικής και το ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ Τάλως, ο κ. Λαμπρινός τόνισε πως ο ίδιος περιμένει ενημέρωση το μεσημέρι της Παρασκευής . «Είμαστε να αναγκασμένοι να πάρουμε τα μέτρα μας βάσει πρωτοκόλλου», τόνισε ο ίδιος.

Επί τη ευκαιρία ο Δήμαρχος Ηρακλείου, τόνισε την σημασία που έχει τώρα να τηρηθούν τα μέτρα, διότι υπάρχει μια έντονη μετάδοση του ιού το τελευταίο διάστημα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση οι πολίτες να χαλαρώνουν με την υποβάθμιση του νομού στο Επίπεδο2.

parko gewrgiadi neo dimarxos9

parko gewrgiadi neo dimarxos10

parko gewrgiadi neo dimarxos11

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)