Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο: Μνημόνιο Συνεργασίας με Πλαστικά Κρήτης

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 09:52

Υπογράφηκε τη Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, Μνημόνιο Συνεργασία μεταξύ του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και των Πλαστικών Κρήτης ΑΕ, από τον Πρύτανη του Ιδρύματος Καθηγητή Νίκο Κατσαράκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας κ Μιχαήλ Λεμπιδάκη, με αντικείμενο την στενότερη συνεργασία των δύο φορέων σε θέματα θερμοκηπιακών καλλιεργειών.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή εκτιμάται ότι θα προκύψουν ενδιαφέροντα αποτελέσματα, αλλά και νέες συνέργειες, σχετικά με την αποδοτικότητα των καινοτόμων πλαστικών που παράγουν τα Πλαστικά Κρήτης ΑΕ, σε ποικιλία καλλιεργειών που δοκιμάζονται στα 12.000 τμ θερμοκηπίων του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στο Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Αγρόκτημα στο Ηράκλειο.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας, διάρκειας δύο ετών, αναμένεται να είναι το πρώτο από μια σειρά σχετικών συμφωνιών, καθώς και οι δύο φορείς αναγνωρίζουν αλλήλους ως ένα σημαντικό συνεργάτη με τον οποίο θα επιθυμούσαν μια συστηματική αλληλεπίδραση. Σημειώνεται ότι τόσο τα Πλαστικά Κρήτης ΑΕ όσο και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο δραστηριοποιούνται σε πολλούς κοινούς τομείς, πέρα από αυτόν της πρωτογενούς παραγωγής.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα