Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Τα περιβαλλοντικά έργα του Δήμου Γόρτυνας στο επίκεντρο σύσκεψης στον Ο.Α.Κ.

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 10:06

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Γόρτυνας της Π.Ε.Ηρακλείου, κ.Λευτέρη Κοκολάκη, και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα» κ. Μιχάλη Κοκολάκη είχε την Πέμπτη 22/10/2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, έγινε εκτενής συζήτηση για το έργο «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ» καθώς επίσης και για τα δυο υποέργα που το συνοδεύουν, α) την «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΑΣ» και β) το «ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ».

Στόχος των εμπλεκομένων είναι η άμεση ανάληψη συγκεκριμένων ενεργειών, για την παραλαβή και λειτουργία του εν λόγω έργου, το οποίο επί σειρά ετών, παρουσιάζει προβλήματα και καθυστερήσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη, υπηρεσιακά στελέχη του Ο.Α.Κ, ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Σαβουϊδάκης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος κ. Μανώλης Δρετάκης, και οι εκπρόσωποι των αναδόχων των έργων της κατασκευής των αποχετευτικών δικτύων και του Βιολογικού Καθαρισμού κ. Δημήτρης Αλεξάκης και κ. Ανδρούλα Σουρρουλά αντίστοιχα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)