Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Σύλλογος Γονέων: Απαράδεκτη κατάσταση προσωρινής αναστολής λειτουργίας του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 12:01

Την έγκαιρη τοποθέτηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα αγγλόφωνα και ελληνόφωνα τμήματα του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου ζητά, με επιστολή προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου, Άννα Ψωμά.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι ενώ όλα τα σχολεία στην ελληνική επικράτεια θα ανοίξουν το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου τις πόρτες τους στους μαθητές, ολόκληρος ο ελληνόφωνος και αγγλόφωνος πρωτοβάθμιος κύκλος (νηπιαγωγείο και δημοτικό) καθώς και ο αγγλόφωνος δευτεροβάθμιος κύκλος (γυμνάσιο και λύκειο) του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου ξεκινάει τη χρονιά με προσωρινή αναστολή λειτουργίας.

Ο λόγος για αυτή την εξοργιστική κατάσταση είναι ότι από ολιγωρία, ισχνό συντονισμό ή κακό προγραμματισμό έως και σήμερα δεν έχουν τοποθετηθεί στο σχολείο οι εκπαιδευτικοί.

Οι γονείς ζητούν να γίνουν άμεσα όλες οι αναγκαίες διοικητικές ενέργειες από τους υπευθύνους του Υπουργείου Παιδείας, ώστε να μην παραταθεί περισσότερο η αγωνία και η ταλαιπωρία των παιδιών που ήδη μετρούν τόσους μήνες μακριά από το σχολικό περιβάλλον

 

 

 

Η επιστολή παρακάτω

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ