Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Ακόμη δύο κρούσματα Covid 19 στα Χανιά

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 12:32

Την πανελλαδική αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού, ακολουθεί και η Κρήτη καθώς, όπως φαίνεται, εάν δεν υπάρξει ανάσχεση του κύματος της πανδημίας τα κρούσματα θα είναι καθημερινά.

Ήδη, όπως έγινε γνωστό, δύο Χανιώτες, 42 και 45 ετών, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Ο ένας είχε υποβληθεί σε τεστ στην διάρκεια ιχνηλάτισης των επαφών με την υπάλληλο του Δήμου Χανίων που είχε προσβληθεί και ο άλλος προσήλθε στο Νοσοκομείο λόγω των συμτπωμάτων που είχε.

Να σημειωθεί πως και οι δύο έχουν ήπια συμπτωματολογία και δεν χρειάστηκε νοσηλεία στο Νοσοκομείο και με τις συμβουλές των γιατρών παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Να σημειωθεί πως την Πέμπτη διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων 31χρονος Γερμανός επισκέπτης ο οποίος διέμενε στο ξενοδοχείο καραντίνας, καθώς κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στην κλινική covid 19 του Νοσοκομείου.

Αυτή την στιγμή είναι και ο μόνος ασθενής που νοσηλεύεται στην συγκεκριμένη κλινική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δύο εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που συμμετείχαν στην διακομιδή του προληπτικά τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Πηγη flashnews.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)