Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Δωρεάν προληπτικές οδοντιατρικές εξετάσεις στο Γάζι από «Το Χαμόγελο του Παιδιού »

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 11:34

Δωρεάν προληπτικές οδοντιατρικές εξετάσεις σε παιδιά, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Μαρτίου στο Γάζι, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Μαλεβιζίου με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του παιδιού».
Η Δράση διοργανώνεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την 7ΥΠΕ Κρήτης , την Περιφέρεια Κρήτης, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και υλοποιείται με την αρωγή του ΟΠΑΠ.
Για την υλοποίηση της Δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει το Κινητό Πολυϊατρείο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, στο οποίο καθημερινά θα βρίσκονται εθελοντικά Οδοντίατροι, και μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού.

οδοντιατρικές εξετάσεις γάζι χαμόγελο παιδιού αφίσα
Οι Οδοντίατροι που εθελοντικά συμμετέχουν στο προληπτικό πρόγραμμα θα εξετάσουν δωρεάν όλα τα παιδιά που θα επισκεφτούν το Κινητό Πολυϊατρείο του Οργανισμού, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
Παράλληλα, θα γίνεται ενημέρωση σε κάθε παιδί και στον συνοδό του για την κατάσταση της στοματικής του υγείας, για τη σημασία της πρόληψης, παραδίδοντάς του και το Ατομικό Δελτίο Εξέτασης.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη στο Γάζι και το ωράριο Λειτουργίας της Κινητής Μονάδας θα είναι από τις 12:00μμ. έως τις 19:30μμ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: Τερζίδου Μαρία - 2813400684
Η Δράση θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας κατά της Covid-19.
Οι προληπτικές οδοντιατρικές εξετάσεις εντάσσονται στη Δράση Προληπτικής Ιατρικής / Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» που υλοποιείται από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr