Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023

Aπινιδωτής στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας από το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης

Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 12:17

Σε μία σημαντική δωρεά προς το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, προχώρησε το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης.

Η Πρόεδρος Σκεύω Μπιζιώτη, συνοδευόμενη από την Αντιπρόεδρο Πόπη Λυδατάκη, την Ταμία Ελένη Καπετανάκη και μέλη του Δ. Σ του Δικτύου, βρέθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη, προκειμένου να του παραδώσουν, έναν Αυτοματοποιημένο Εξωτερικό απινιδωτή (i-PAD NF1201 της CU Medical), ο οποίος θα τοποθετηθεί εντός του Δημαρχείου, στο Αρκαλοχώρι.

απινιδωτής δήμος μινώα δίκτυο γυναικών2

Ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης, ευχαρίστησε εκ μέρους των δημοτών όλα τα μέλη του Δ.Σ που βρέθηκαν σήμερα στο Δήμο, τα οποία συνεχάρη για τη σημαντική και ξεχωριστή τους δράση, όλα αυτά τα χρόνια και δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή τη δωρεά που αποτελεί ένα- εν δυνάμει- δώρο ζωής προς τους συμπολίτες μας και όσους επισκέπτονται σε καθημερινή βάση το Δήμο μας. Εύχομαι, ποτέ να μη χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η ειδική συσκευή, ωστόσο αν αυτό γίνει κάποια απευκταία στιγμή, θα συμβάλλει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών για όσους επισκέπτονται το Δήμο».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Δικτύου Σκεύω Μπιζιώτη, εξέφρασε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της προς τους δημότες που προσπαθούν καθημερινά να ορθοποδήσουν. Όπως ανέφερε, η δωρεά αύτη έγινε μετά από χορηγία του επιχειρηματία Βασίλη Βασιλειάδη, εις μνήμην της μητέρας του, Αικατερίνης Βασιλειάδη, η οποία υπήρξε μέλος του Δ. Σ του Δικτύου Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr