Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Σημαντική δωρεά στο ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 10:35

Ελπιδοφόρα μηνύματα λαμβάνει συνεχώς το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ από την θετική ανταπόκριση φορέων και ιδιωτών για τη στήριξη του εγχειρήματος της καλλιέργειας και παραγωγής ελαιόλαδου που πρόσφατα ξεκίνησε σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου.

Την προσπάθεια αυτή στηρίζει έμπρακτα η εταιρία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ όπου ανταποκρινόμενη θετικά στο αίτημά μας παρέδωσε δωρεάν 9 τόνους λιπάσματα εξαιρετικής ποιότητας προκειμένου να αξιοποιηθούν στην καλλιέργεια και την παραγωγική διαδικασία. Η δωρεά της ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ και η τεχνική υποστήριξή της είναι καθοριστική και δημιουργεί αισιοδοξία για την επιτυχία των πολλαπλών στόχων του εγχειρήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι στόχος της παραχώρησης των 2800 ελαιόδεντρων σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα του Δήμου Ηρακλείου είναι η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας προς όφελος των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, η παροχή θέσεων εργασίας αλλά και η διάθεση παραγόμενου προϊόντος σε Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Με την ευκαιρία σημειώνουμε επίσης την ιδιαίτερα σημαντική στήριξη της Ένωσης Ηρακλείου και ιδιαίτερα του Προέδρου της Ένωσης κ.Γαβαλά και του Αντιπροέδρου κ.Χιλετζάκη, καθώς και του Προέδρου της Ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης κ. Πρίαμο Ιερωνυμάκη. Οι συμβουλές, η καθοδήγηση και η τεχνογνωσία τους συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη έκβαση του εγχειρήματος.

Τέλος ευχαριστούμε την Μεταφορική Εταιρία Makrigiannakis Logistics για τη δωρεάν μεταφορά των λιπασμάτων στο Ηράκλειο και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «ΝΟΤΟΣ» για την μεταφορά στην Ιεράπετρα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr