Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023

Παράδοση νέων Φορητών Ψηφιακών Ακτινολογικών Μηχανημάτων και νέων κλινών Μ.Ε.Θ. στα νοσοκομεία της Κρήτης

Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 12:55

Στις 2 Νοεμβρίου 2021 η Διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κ. Λένα Μπορμπουδάκη, αιτήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο, 6 (έξι) φορητά ψηφιακά ακτινολογικά μηχανήματα για τα νοσοκομεία της Κρήτης και 6 (έξι) νέες κλίνες Μ.Ε.Θ. για το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου (εν αναμονή παράδοσης), από την σημαντική δωρεά του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Το αίτημα έγινε δεκτό από τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, και αυτές τις ημέρες παραδίδεται ο πολύτιμος βιοϊατροτεχνολογικός (ΒΙΤ) εξοπλισμός στα Νοσοκομεία της Κρήτης.

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία, τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων του νησιού μας.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Διευθυντή του Τ.Ε.Π. ΠΑΓΝΗ και Αναπληρωτή Καθηγητή, Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Γεώργιο Νότα και την Διευθύντρια Νεογνολογικής Κλινικής, ΜΕΝΝ Νεογνών του ΠαΓΝΗ και Επίκουρη Καθηγήτρια, Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Ελευθερία Χατζηδάκη, για την εξαιρετική συνεργασία τους, που είχε ως αποτέλεσμα να καταφέρει η Διοίκηση της ΥΠΕ Κρήτης να εξασφαλίσει πολύτιμο βιοϊατρικό εξοπλισμό και για το τριτοβάθμιο Νοσοκομείο του νησιού μας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr