Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Αυγενάκης: 220.000€ σε Βιάννο και Φαιστό για την αντιμετώπιση των συνεπειών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 22:39

Η ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για την έγκριση 220.000 € προς την άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα:

 

«Με μεγάλη ικανοποίηση και στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας με το Υπουργείο Εσωτερικών, ανακοινώθηκε η χρηματοδότηση των Δήμων Βιάννου και Φαιστού του Ν. Ηρακλείου με συνολικό ποσό ύψους διακοσίων είκοσι χιλιάδων ευρώ (220.000,00 €), για την άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ειδικότερα:

1.         Ο Δήμος Βιάννου        100.000,00 €

2.         Ο Δήμος Φαιστού        120.000,00 €.

 

Η έναρξη της νέας χρονιάς έρχεται με τη χρηματοδότηση των Δήμων που δοκιμάστηκαν από την κακοκαιρία και με την ένταξη έργων αποκατάστασης των ζημιών, αλλά και έργων πρόληψης. Ευχαριστώ θερμά το Υπουργείο Εσωτερικών για την άψογη συνεργασία και τη συνεχή στήριξη των δοκιμαζόμενων δήμων και των συμπολιτών μας.

Η ανακούφιση των κατοίκων των περιοχών που δοκιμάστηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου φθινοπώρου και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι διαρκές μας μέλημα και αφορά σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr