Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αιτήσεις επαναπρόσληψης μέσω του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 10:42
ΜΤ ΜΤ

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ενημερώνει τα μέλη του ότι, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και την σύμβαση των ξενοδοχοϋπαλλήλων ότι όσοι επιθυμούν να εργαστούν ξανά στο ίδιο ξενοδοχείο που ήταν την προηγούμενη τουριστική περίοδο θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία του Σωματείου (Εργατικό Κέντρο-Λεωφόρος Δημοκρατίας) στον 1ο όροφο και να υποβάλλουν αίτηση επαναπρόσληψης.

 

Στην ανακοίνωση το σωματείο αναφέρει:
"Συνάδελφοι: Τη δύναμη και την ουσία του δικαιώματος της επαναπρόσληψης, πρέπει επιτέλους να το εκμεταλλευτούν όλοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και αυτό αποδείχθηκε τις προηγούμενες τουριστικές περιοδους ότι ΜΟΝΟ οι ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που είχαν το δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ με το επίδομα ειδικού σκοπού 534 ευρώ και την αντίστοιχη ασφαλιστική κάλυψη.

Καλούμε όλους τους συνάδελφους ξενοδοχοϋπάλληλους να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη μέσω του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, διασφαλίζοντας τη θέση εργασίας τους.

Το Σωματείο μας δέχεται αιτήσεις καθημερινά από Δευτέρα έως την Παρασκευή 28/1/2022 από τις 08:00 έως τις 19:30, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα: 2810289597, 2810288026."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα