Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Σαμψών - Η οικογένεια της PrismaΝet θρηνεί

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 08:53

«Έφυγε» από τη ζωή, το απόγευμα της Κυριακής, ο Πρόεδρος της Prismanet Α.Ε. , Δημήτρης Σαμψών, από αναπνευστική ανεπάρκεια, σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Ο Δημήτρης Σαμψών νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο ΠΑΓΝΗ.

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε απέραντη θλίψη και λύπη σε φίλους και συγγενείς αλλά και στην οικογένεια του PrismaNews και του PrismaSport.

Ο Δημήτρης Σαμψών γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 1973. Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Leeds από όπου αποφοίτησε το 1998. Το 2008 απέκτησε PhD πάνω σε Electrical & Electronic Engineering στο City University London.

Διετέλεσε Γραμματέας και Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, Process Operator στην εταιρεία ExxonMobil Corporation, Technical Manager στην εταιρεία The Design House στο Leeds, European Development Manager στην εταιρεία Vopak, General manager στην εταιρεία Emmetropia, Mediterranean Eye Institute, ενώ από το 2000 και μετά δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Κρήτη με την εταιρεία Σαμψών Τεχνική Μελετητική, ΠρισμαΝετ, ΔΑΜΙΣ, ΑΝΤΙΦΩΝ και ΣΑΜΨΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ. Στην PrismaNet υπήρξε ιδρυτικό μέλος το 2012 και Πρόεδρος από το 2014 μέχρι και σήμερα.

 

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη…

Η Θλίψη που νιώθουμε όλοι σήμερα είναι μεγάλη. Συγχωρέστε μας, την «ασυνέπεια» τις τελευταίες ημέρες στα PrismaNews και PrismaSport.

Αλλά η απώλεια ενός φίλου, γιατί αυτό ήταν κατά βάθος, μας έχει συγκλονίσει. Τα λόγια βγαίνουν με δυσκολία για κάποιον που αποχαιρετάς σήμερα, ενώ μόλις λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα μιλούσατε και ανταλλάσσατε ευχές για το νέο έτος.

Ένα έτος που δύσκολα ήρθε και δύσκολα μας βρήκε…

Ο Δημήτρης, για όσους δεν τον ήξεραν, απλά να πούμε ότι ήταν ο ορισμός της αισιοδοξίας. Ποτέ δεν σταμάτησε. Πάντα κοιτούσε το επόμενο βήμα, σχεδίαζε και μελετούσε να βρει μια λύση στο όποιο πρόβλημα προέκυπτε.

Στην επιμονή του και το πείσμα του, στηρίχθηκε η μέχρι τώρα ύπαρξη του PrismaSport και PrismaNews. Ποτέ δεν έκανε πίσω. Δεν εγκατέλειψε. Ακόμα και τις δύσκολες ημέρες που ήρθαν. Γιατί, δύσκολες ημέρες ήρθαν, αλλά εκείνος έμεινε να προσπαθεί μέχρι το τέλος γι αυτό που τόσο πολύ πίστευε.

Ο Δημήτρης έδινε ευκαιρίες, πίστευε. Πίστευε στην ενότητα, είχε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του.

Φίλε Δημήτρη, σε αποχαιρετάμε με βαρύ πόνο στη καρδιά. Σε ευχαριστούμε… για όλα!

 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr