Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Διανομή ειδών παντοπωλείου στους δικαιούχους πολίτες ΤΕΒΑ στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 11:05

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD) θα προβεί στη διανομή ειδών παντοπωλείου, κρεοπωλείου και παιδικών τροφών.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  15 και την  Πέμπτη 16  Δεκεμβρίου και ώρα  09:00 π.μ – 14:00 μ.μ στο Εκθεσιακό Κέντρο  Αρκαλοχωρίου. 

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η  αναδιανομή των αδιάθετων προϊόντων . 

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειας του,  τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο, προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας  θα εφαρμόσει μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα εναρμονιστεί σύμφωνα  με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας .

Οι δικαιούχοι είναι απαραίτητο να προσέρχονται λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και το δικό τους στυλό για υπογραφή. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με  το Κέντρο Κοινότητας  στο  τηλέφωνο : 28910 41193 Προγ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr