Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 21:21

To Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ηρακλείου (ΕΝΕΓΥΛ) και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαιδευτικής Κατάρτισης (ΕΕΕΚ), επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

ειδικό σχολείο λαμπρινός2

Ο Δήμαρχος αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ανάγκες των Ειδικών Σχολείων παρακολούθησε τις δράσεις που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές, με αφορμή τη σημερινή ημέρα, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών με βασικό μήνυμα «είμαστε διαφορετικοί -είμαστε ίσοι».

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπαιδευτικούς τους οποίους και ευχαρίστησε για την σημαντική προσφορά τους και την άρτια εκπαιδευτική προσέγγιση στα παιδιά με αναπηρία.

ειδικό σχολείο λαμπρινός3

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος επισήμανε: « Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις , στηρίζουμε και θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε με όλη τη δύναμη που διαθέτουμε τα δύο ειδικά σχολεία. Μάλιστα για το ΕΝΕΓΥΛ έχει σχεδιαστεί η ανέγερση νέου σχολικού κτιρίου σε δημοτικό ακίνητο του οποίου η χρηματοδότηση ζητείται μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», ώστε να αναβαθμιστεί ουσιωδώς η εκπαιδευτική διαδικασία».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr