Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Στο συνέδριο των Start Up Cities στη Μάλαγα ο Δήμος Ηρακλείου

Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 11:57

Στο συνέδριο των Global Start Up Cities Inniative το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Μάλαγα στις 24 Νοεμβρίου, συμμετείχε ο Δήμος Ηρακλείου. Το Ηράκλειο ήταν η μοναδική πόλη από την Ελλάδα στο συνέδριο ενώ συμπεριλαμβανόταν και ανάμεσα στους συνδιοργανωτές.

Τον Δήμο Ηρακλείου εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού - Ολοκληρωμένης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τουρισμού κ. Γιώργος Σισαμάκης και η Διευθύντρια Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής κ. Ζαχαρένια Δρόσου, οι οποίοι παρουσίασαν τις δράσεις που ήδη υλοποιεί ο Δήμος καθώς και τις δράσεις που προγραμματίζονται, συνδιαμορφώνοντας σύγχρονες Ευρωπαϊκές πολιτικές για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

startup cities μάλαγα δήμος ηράκλειο σισαμάκης1

Στην αποστολή Startup up City Heraklion συμμετείχαν επίσης με παρουσιάσεις, εκπρόσωποι φορέων της πόλης: η κ. Evelynne Bakinta (Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης), ο κ. Γιώργος Παπαμιχαήλ (Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης), ο κ. Gian Andrea Garancini (Αναπτυξιακή Ηρακλείου).

Στο συνέδριο, εννιά πόλεις από όλη την Ευρώπη παρουσίασαν τις δικές τους start up πρακτικές, με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών, την έκθεση καλών πρακτικών και τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών.

startup cities μάλαγα δήμος ηράκλειο σισαμάκης2

Οι συνδιοργανώτριες πόλεις είναι η Braga (Πορτογαλία), η Cluj-Napoca (Ρουμανία), η Κολωνία (Γερμανία), η Οστράβα (Τσεχία), η Βαλένθια (Ισπανία), η Vantaa, (Φινλανδία), η Βάρνα (Βουλγαρία), η Μάλαγα (Ισπανία) και το Ηράκλειο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr