Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Στο ΕΛΜΕΠΑ η πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ κυρία Νίκη Ζερβού

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 13:05

Το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού επισκέφτηκε η κα Νίκη Ζερβού με την ιδιότητα της Προέδρου σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου.

Την κα Νίκη Ζερβού υποδέχτηκαν στο αμφιθέατρο του Πανεπιστήμιου η καθηγήτρια Δρ. Ειρήνη Δήμου και ο Δρ. Γιώργος Τριανταφύλλου. Η πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ μίλησε στους φοιτητές και τόνισε τη σημασία της διασύνδεσης των υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, προέτρεψε τους φοιτητές τα παρουσιάσουν ιδέες και προτάσεις στον Δήμο με την προοπτική να υπάρξει συνέργεια και συνεργασία με τις δομές του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η Δρ. Ειρήνη Δήμου ευχαρίστησε την κα Ζερβού για την επίσκεψη και υπογράμμισε στους φοιτητές τη χρησιμότητα της εξωστρέφειας του ΕΛΜΕΠΑ προς την κοινωνία. Ακολούθησαν ερωτήσεις των φοιτητών προς την κα Ζερβού και δημιουργήθηκε ένα πρώτο βήμα για επικείμενη συνεργασία των δυο φορέων.

Στο τέλος η κα Νίκη Ζερβού είχε κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του τμήματος Δρ. Αλέξανδρο Αποστολάκη, όπου αμφότεροι δεσμεύτηκαν σε αμοιβαία μελλοντική δράση προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ