Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Στο επίκεντρο η επίλυση των θεμάτων των αγροτών της Κρήτης

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 21:55

Συναντήθηκαν τη Τρίτη στις Βρυξέλλες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Κωστής Μπαγινέτας με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ο υπουργός διαβεβαίωσε τον Μανώλη Κεφαλογιάννη για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τους αγρότες της Κρήτης. Τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργούνται από την νέα ΚΑΠ στο νησί.

Τον ενημέρωσε ότι παρακολουθεί προσωπικά τα θέματα που προέκυψαν με τους αγρότες της Κρήτης αναφορικά με τις επιδοτήσεις στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα.

Τον διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει τις συζητήσεις και θα κάνει επαφές με τους φορείς των αγροτών της Κρήτης και ότι προσπαθεί με τρόπο τεχνικά άρτιο και συμβατό με την ΕΕ

να δώσει λύσεις για το σύνολο των ζητημάτων που αναπτύχθηκαν από τους παραγωγούς της Κρήτης, βάζοντας δικλείδες που θα βελτιώσουν αισθητά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και θα ενισχύσουν τα συμφέροντα των πραγματικών

παραγωγών και του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα στην Κρήτη.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης παραμένει πάντα στο πλευρό των αγροτών και θα συνεχίσει να ενισχύει τις προσπάθειες τους. Δίπλα σε όλους αυτούς που μοχθούν για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία στη χώρα μας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr