Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Αρναουτάκης: Υποστήριξή στα αιτήματα των επαγγελματιών και εργαζομένων στον τομέα του επισιτισμού

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 15:52
Την υποστήριξή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης στα αιτήματα των επαγγελματιών και εργαζομένων στον τομέα του επισιτισμού Την υποστήριξή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης στα αιτήματα των επαγγελματιών και εργαζομένων στον τομέα του επισιτισμού Κεντρική φωτογραφία Ταμπακάκης Μιχάλης

Την υποστήριξη του στα αιτήματα των επαγγελματιών και εργαζομένων στον τομέα του επισιτισμού εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με εκπροσώπους του κλάδου στη Περιφέρεια Κρήτης.

Οι επαγγελματίες της Κρήτης στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης του κλάδου διαμαρτύρονται για τα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του covid-19.

επισιτισμός εστίαση περιφέρεια ψήφισμα1 (1)

Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων στην πλ. Ελευθερίας παρέδωσε στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ψήφισμα διαμαρτυρίας το οποίο και θα επιδοθεί στα αρμόδια Υπουργεία. Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη συμμετείχαν επίσης Βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

επισιτισμός εστίαση περιφέρεια ψήφισμα2 (1)

Ο Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρθηκε στην αγωνιστική ετοιμότητα του κλάδου, έκανε λόγο για την καλή συνεργασία που υπάρχει και εξέφρασε την υποστήριξή του στα αιτήματα των επαγγελματιών και εργαζομένων στον τομέα του επισιτισμού. Ανέφερε πως την Πέμπτη θα θέσει τα προβλήματα σε συναντήσεις που θα έχει με Υπουργούς ενώ ανάλογη παρέμβαση θα κάνει και στη συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας προκειμένου να συζητηθούν αναλυτικά τα προβλήματα και να υπάρξει κοινή θέση της ΕΝ.ΠΕ. για τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους του επισιτισμού και των συναφών επαγγελμάτων.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr