Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022

Κλείνει λακκούβες ο Δήμος Ηρακλείου - Σύμβαση για αποκατάσταση των φθορών του οδοστρώματος υπέγραψε ο αντιδήμαρχος

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 23:23
Σύμβαση για αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος Σύμβαση για αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος

Σύμβαση για εργασίες αποκατάστασης των φθορών των ασφαλτικών οδοστρωμάτων (λακκούβες, μικρές διαπλατύνσεις) υπέγραψε ο Δήμος Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, η σύμβαση υπεγράφη από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, αφορά σε σημειακές παρεμβάσεις εκεί που κρίνεται απαραίτητο για την άρση πιθανής επικινδυνότητας του οδοστρώματος και για την αποφυγή ατυχημάτων. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 480.099,33€ (ίδιοι πόροι) και το χρονοδιάγραμμα 18 μήνες.

Οι δημότες που έχουν εντοπίσει σημεία του οδικού δικτύου της πόλης τα οποία χρήζουν αποκατάστασης μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2813 – 409409 και 2813 – 409812 και 2813 – 409847.

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας:

Στο app store ή στο google play είναι διαθέσιμη η εφαρμογή «Δημότης Ηρακλείου», όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να δηλώσουν τη βλάβη στο οδόστρωμα με επισύναψη της σχετικής φωτογραφίας.

Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να στέλνουν μήνυμά στο https://www.facebook.com/heraklion.gr καθώς και e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει να αναφέρεται η ακριβής τοποθεσία (διεύθυνση και αριθμός) στην οποία καταγράφεται το πρόβλημα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr