Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το έμβλημα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 10:04

Το έμβλημα - αναμνηστικό μετάλλιο που απεικονίζει τον Ελευθέριο Βενιζέλο, απένειμε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου στην διάρκεια αναγόρευσής της ως Επιτίμου Προέδρου και Ε-ταίρου του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Μελετών “Ελευθέριος Βενιζέλος στα Χανιά.

Η απονομή του εμβλήματος στην Πρόεδρο από τον Περιφερειάρχη Κρήτης έγινε και με την παράλληλη ιδιότητα του ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Περιφερειάρχης Κρήτης σε δηλώσεις του πριν την τε-λετή που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στη Χαλέπα Χανίων, συνεχάρη θερμά την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Νίκο Παπαδάκη, καθώς και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για την ξεχωριστή τιμητική εκδήλωση.

σακελλαροπούλου χανιά έμβλημα βενιζέλου2

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Ίδρυμα “Ελευθέριος Βενιζέλος” να αναγορεύει σήμερα την πρό-εδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρία Σακελλαροπούλου ως Επίτιμη Πρόεδρο και Εταίρο του Ιδρύματος. Θέλω να συγχαρώ τον κ. Παπαδάκη και όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επι-τροπής, γιατί με αυτό το έργο το οποίο κάνουν όλη αυτή την περίοδο αναδεικνύουν τη μεγά-λη προσφορά του Ελευθερίου Βενιζέλου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους», δήλωσε ο περι-φερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα