Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΠΕΔ Κρήτης για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 15:57

Με ιδιαίτερη συγκίνηση οι Αυτοδιοικητικοί της Κρήτης, εκφράζουν την βαθιά οδύνη τους για την απώλεια της Φώφης Γεννήματα, με ψήφισμα που εξέδωσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης.

 

Το κείμενο του ψηφίσματος:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης αποχαιρετούν με αισθήματα βαθύτατης οδύνης και συντριβής, την Φώφη Γεννηματά που έφυγε πρόωρα από τη ζωή δίδοντας μεγάλο αλλά άνισο αγώνα.

Οι Αυτοδιοικητικοί της Κρήτης, πέραν από τα όσα η  Φώφη Γεννηματά πρόσφερε μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο υπέρ της Δημοκρατίας και των πραγματικών συμφερόντων του Ελληνικού λαού, δεν λησμονούμε και την Αυτοδιοικητική ιδιότητα της, την οποία τίμησε με έργα και δράσεις για μια οκταετία.

 

Θα έχουμε πάντα στις μνήμες μας και την περίοδο κατά την οποία υπηρέτησε με επιτυχία την Αυτοδιοίκηση, στην Υπερνομαρχία Αθήνας – Πειραιά, όπου με την αποφασιστικότητά, την μεθοδικότητα και την επιμονή που την διέκρινε έδωσε μεγάλες μάχες για τους Θεσμούς, την Αποκέντρωση, τον Δημοκρατικό Προγραμματισμό και την Ανάπτυξη.

 

Η Φώφη Γεννηματά πρόσφερε στον τόπο, την Δημοκρατία, την κοινωνία, ανεκτίμητες υπηρεσίες και είχε ακόμα πολλά να προσφέρει.

 

Συμμετέχουμε ολόψυχα στο γενικό πένθος για την απώλεια της, εκφράζοντας τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον σύζυγό της, τα παιδιά της, τους φίλους και τους συντρόφους της στο ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής.

 

Αντιπροσωπεία της Π.Ε.Δ Κρήτης θα παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα