Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022

Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 10:53

Με την συμπλήρωση δύο χρόνων με το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την πραγμάτωση ετήσιας Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης!

Μη έχοντας την απαραίτητη πλειοψηφία στην πρώτη Γενική Συνέλευση στις 15/10/2021, ορίζεται ότι η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα την Κυριακή 31/10/2021 στιο διάστημα 09:00-11:00 ενώ οι εκλογές θα διεξαχθούν αμέσως μετά την λήξη της, έως τις 17:00 στα Γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου στο Εργοστασιακό Συγκρότημα "Εργοστάσιο Μαμάλου".

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν όλοι οι κάτοικοι Τυμπακίου άνω των 18 ετών στέλνοντας την αίτηση τους για συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας το Ονοματέπωνυμο, το όνομα πατρός, τηλέφωνο επικοινωνίας καιemail επικοινωνίας.

Δηλώσεις συμμετοχής έως Σάββατο 30/10/2021 στις 18:00.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και πρόληψης που ορίζει το Υπουργείου Υγείας σε σχέση με τον COVID-19.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr