Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Συνάντηση Περιφερειάρχη στα Χανιά με την Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 23:22

Στην διαρκή στήριξη της δημόσιας Υγείας από την Περιφέρεια Κρήτης δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Περίοδο της πανδημίας, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στησυνάντηση του στα Χανιά με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, αρμόδια για τις υπηρεσίες Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Ειδικότερα, στην σύσκεψη στο Νοσοκομείο Χανίων για τα έργα στην υγεία με την συμμετοχή της Αν.Υπουργού, βουλευτών, Αντιπεριφερειαρχών, θεσμικών εκπροσώπων της Υγείας, γιατρών, ο κ. Αρναουτάκης επισήμανε την καλή συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τους φορείς της υγείας και την βοήθεια στην αναβάθμισης της Δημόσιας υγείας με ενίσχυση των υποδομών, του εξοπλισμού νοσοκομείων, των δομών υγείας, αλλά και την στήριξη των γιατρών και υγειονομικού προσωπικού. Παράλληλα ο Περιφερειάρχης στην σύσκεψη, παρουσία και της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Λένας Μπορμπουδάκη,έδωσε δημόσια συγχαρητήρια σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό στην υγεία, γιατρούς, Υγειονομικό -διοικητικό, προσωπικό, διοικήσεις, που ανταποκρίθηκαν και ανταποκρίνονται επιτυχώς στον αγώνα κατά της πανδημίας.

αρναουτάκης μίνα γκάγκα χανιά νοσοκομείο2

Στην σύσκεψη από πλευράς Περιφέρειας μαζί με τον Περιφερειάρχη ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Χανίων Νίκος Καλογερής και ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στον τομέα της Δημόσιας Υγείας καιΚοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr