Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021

Οι παραγωγοί και οι έμποροι των λαϊκών αγορών στο στόχαστρο της κυβέρνησης

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 10:36

Στην λαϊκή αγορά των Πατελών στο Ηράκλειο, βρέθηκε το Σάββατο 16/10 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, ενημερώνοντας τους παραγωγούς και τους εμπόρους για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης που κατατέθηκε την Παρασκευή 15/10 στη Βουλή, φέρνοντας ριζικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των λαϊκών.

«Ξεκινάει σήμερα Δευτέρα στην αρμόδια Επιτροπής της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου που διαλύει τις λαϊκές αγορές, με τους αγρότες - παραγωγούς και τους εμπόρους, αλλά και όλους τους πολίτες που αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα των λαϊκών αγορών, να βρίσκονται στο στόχαστρο των νεοφιλελεύθερων εμμονών της ΝΔ» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Αν περάσει αυτό το νομοσχέδιο, η λαϊκή αγορά θα χάσει τον κοινωνικό της χαρακτήρα που την ακολουθεί από το 1929, όταν και ιδρύθηκε ο θεσμός από τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Γι’ αυτό και μέσα από τη συμμετοχή μου στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου, όπου και θα συζητηθεί το νομοσχέδιο, είμαι αποφασισμένος να υπερασπιστώ με κάθε τρόπο την πραγματική τους φυσιογνωμία. Αυτή που έχει στο επίκεντρό της το συμφέρον των πολλών. Όχι των λίγων και εκλεκτών.».

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ν. Ηρακλείου, Παντελή Παπαδάκη και Γιώργο Φραγκιαδάκη αντίστοιχα, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων Προϊόντων Γης και Θάλασσας Παντελή Γαλάτα, τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Σωματείου Εμπόρων Λαϊκών Αγορών ν. Ηρακλείου «Άγιος Κωνσταντίνος» Γιώργο Μπαχλιτζανάκη και Μύρωνα Αντωνακάκη αντίστοιχα, καθώς και με παραγωγούς, εμπόρους, αλλά και πολίτες, που αγωνιούν για το μέλλον των λαϊκών αγορών.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr