Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Μποκέας: «Καλωσορίζουμε στην Κρήτη και το Μαλεβίζι τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες»

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 17:29
2-9 Σεπτεμβρίου του 2023 η διεξαγωγή των αγώνων σε Ηράκλειο Μαλεβίζι και Χερσόνησο 2-9 Σεπτεμβρίου του 2023 η διεξαγωγή των αγώνων σε Ηράκλειο Μαλεβίζι και Χερσόνησο

«Μπορείς να κερδίζεις αγώνες όταν η ομάδα είναι συντονισμένη και αποφασισμένη! Και ναι έχουμε κερδίσει! Καλωσορίζουμε στην Κρήτη και στον τόπο μας τη διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων το 2023! Μια σπουδαία εθνική επιτυχία, μια διεθνής διοργάνωση βρίσκει το επόμενο σπίτι της σε Ηράκλειο, Μαλεβίζι και Χερσόνησο. Τιμή μας!

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή και με επίμονη δουλειά από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το Ηράκλειο, το Μαλεβίζι και τη Χερσόνησο, η ομόφωνη απόφαση της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων μας κάνει περήφανους! Η Κρήτη στο επίκεντρο, ο τόπος μας μπροστά. Και τώρα ενώνουμε δυνάμεις και ξεκινάμε δουλειά!»

μεσογειακοί παράκτιοι αγώνες ηράκλειο μαλεβίζι χερσόνησος1

Αυτή είναι η δήλωση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα με αφορμή την διεξαγωγή των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων σε Ηράκλειο, Μαλεβίζι και Χερσόνησο.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν 2 με 9 Σεπτεμβρίου του 2023 με τη συμμετοχή 1500 αθλητών από 26 χώρες σε 13 αθλήματα.

Η απόφαση για τη διεξαγωγή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων σε Ηράκλειο Μαλεβίζι και Χερσόνησο ελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων που συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης οι Δήμαρχοι Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος. Την πρόταση για τη διεξαγωγή των αγώνων στην Κρήτη παρουσίασε προς τα μέλη της ΔΕΜΑ ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr