Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στη Διεθνή Έκθεση ANUGA

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 13:06

Δυναμική επιστροφή στις διεθνείς εκθέσεις πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου στηρίζοντας τις επιχειρήσεις – μέλη του ν’ ανακάμψουν μετά τους περιορισμούς που επέβαλε η πανδημία του covid-19.

Στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση Τροφίμων και Ποτών, η οποία πραγματοποιείται από 9 έως 13/10/2021 στην Κολωνία της Γερμανίας, το Επιμελητήριο Ηρακλείου φιλοξενεί στο περίπτερό του, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, οκτώ επιχειρήσεις του Ηρακλείου. Πρόκειται για τις επιχειρήσεις:

  1. ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε - ZAROS S.A.
  2. ΒΕΡΔΙΑΚΗΣ ΕΛΑΙΟΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε
  3. Α. ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ Γ. ΜΑΚΑΤΟΥΝΑΚΗΣ ΟΕ
  4. ΜΕΛΙΣΣΕΙΔΗΣ - MELISAGRO AE
  5. ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ - ΜΙΝΟΑN ΒΕΕ
  6. ALMPANTAKIS SA - CRETAN MILL
  7. BIO CRETAN OLIVE OIL -CRITIDA SA/ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ
  8. TROFOGNOSIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Φέτος ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα για την είσοδο στην έκθεση, γεγονός το οποίο επιτρέπει στους εκθέτες να κάνουν περισσότερες στοχευμένες συναντήσεις με δυνητικούς πελάτες, καθώς έχει περιοριστεί ο αριθμός των απλών επισκεπτών.

Στην επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, τη μεγαλύτερη από την Κρήτη, επικεφαλής είναι ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μηνάς Μελισσείδης, ενώ συμμετέχει και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Ανδρουλάκης.

«Ελπίζουμε οι συνθήκες να μας επιτρέψουν να επιστρέψουμε σε μία κανονικότητα που θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ανακάμψουν και να κερδίσουν το χαμένο έδαφος της πανδημίας» ανέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, τονίζοντας ότι «τα τοπικά προϊόντα αξίζουν μια θέση στη διεθνή αγορά και οι επιχειρήσεις θα πρέπει να τολμούν τη συμμετοχή τους σε καταξιωμένες εκθέσεις για να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους».

«Φέτος η έκθεση αναμένεται ν’ αφήσει πολύ θετικά αποτελέσματα στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν, καθώς το ενδιαφέρον είναι έντονο και ουσιαστικό» επισήμανε ο κ. Μελισσείδης και κάλεσε τους επιχειρηματίες του Ηρακλείου να αξιοποιούν τη βοήθεια που προσφέρει το Επιμελητήριο για να διερευνήσουν νέες αγορές.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα