Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Συνεχίζει τις αυτοψίες στις σεισμόπληκτες περιοχές ο Χάρης Μαμουλάκης

Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 11:39

Συνεχίζοντας τις αυτοψίες στις περιοχές που έπληξε η μανία του Εγκέλαδου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης επισκέφτηκε την Ι.Μ. Αγκαράθου, το Αρχοντικό, τον Γαλατά, το Αρκαλοχώρι και άλλους οικισμούς.

 μαμουλάκης σεισμόπληκτοι1

Ο Χάρης Μαμουλάκης, με την ιδιότητα και του πολιτικού μηχανικού εξειδικευμένου σε ζητήματα αντισεισμικής προστασίας, συνομίλησε με κατοίκους και εθελοντές, είδε από κοντά τις ζημιές που έχουν υποστεί τα κτήρια ενώ συναντήθηκε και με μέλη του συντονιστικού οργάνου.

 μαμουλάκης σεισμόπληκτοι2

«Οι αυτοψίες μας στα σεισμόπληκτα χωριά και στους οικισμούς, συνεχίζονται. Πόρτα - πόρτα, σπίτι με σπίτι, βλέπουμε από κοντά το μέγεθος της καταστροφής, παραμένοντας ενεργά στο πλευρό των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται. Με όλες μας τις δυνάμεις» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Η επόμενη μέρα, βρίσκει τους σεισμοπαθείς να προσπαθούν να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες τους. Απαιτούνται γενναίες παρεμβάσεις από την πλευρά της Πολιτείας και είναι χρέος μας να παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς όλες τις εξελίξεις, πιέζοντας έτσι ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση.».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr