Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον Δήμαρχο Αραδίππου Κύπρου

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 11:43

Με τον Δήμαρχο Αραδίππου Ευάγγελο Ευαγγελίδη συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Ο κ. Ευαγγελίδης βρέθηκε στο Ηράκλειο για το τελικό συνέδριο του Προγράμματος: «Κοινές Δράσεις για την δημιουργία πράσινων περιβαλλοντικά φιλικών διαδρομών μέσα σε τουριστικές περιοχές» με το ακρωνύμιο «ECOrouTs» που υλοποιήθηκε με την συμμετοχή των Δήμων Ηρακλείου, Πάφου, Χανίων και Αραδίππου (Κύπρος).

Οι Δήμαρχοι Ηρακλείου και Αραδίππου αναφέρθηκαν στο έργο «ECΟrouTs» το οποίο ολοκληρώθηκε, και στα οφέλη που αυτό έχει για το περιβάλλον καθώς και οι δυο Δήμοι έχουν προμηθευτεί ηλεκτροκίνητα οχήματα τα οποία χρησιμοποιούνται καθημερινά συμβάλλοντας στην μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων. Ο κ. Ευαγγελίδης μάλιστα εξήρε το Δήμο Ηρακλείου για την εξαιρετική ,όπως ανέφερε, συνεργασία που είχαν στο πλαίσιο του προγράμματος.

λαμπρινός ευαγγελίδης δήμαρχος αραδιπππου κύπρος2

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης και Κώστας Βαρδαβάς, ο Δημοτικός Γραμματέας Αραδίππου Ματθαίος Αλαμπρίτης, ο Δημοτικός Μηχανικός Ανδρεάς Δημητρίου , η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Πολιτισμού Μαρία Πάτσαλου καθώς και η Διευθύντρια Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Δήμου Ηρακλείου και Υπεύθυνη της Πράξης «ECORouTs» Ζαχαρένια (Ρένια) Δρόσου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα