Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Στην ψυχιατρική κλινική ο 56χρονος που ψέκασε στο πρόσωπο 18χρονη στην Κίσαμο

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 10:21

Ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο 56χρονος ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Κισάμου κατηγορούμενος για την απίστευτη επίθεση με σπρέι σε 18χρονη στην Κίσαμο.

Όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr, αμέσως μετά την καταγγελία της 18χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα, έγιναν πολλές προσαγωγές υπόπτων με την κοπέλα να καλείται να αναγνωρίσει εκείνον που της επιτέθηκε την νύχτα της Τετάρτης ενώ περπατούσε αμέριμνη στην περιοχή του Μαύρου Μώλου πηγαίνοντας σπίτι της.

Τελικά μεταξύ των προσαχθέντων ήταν και ένας 56χρονος κάτοικος Κισάμου, τον οποίο η 18χρονη αναγνώρισε ως τον άντρα που την πλησίασε από πίσω και την ψέκασε στο πρόσωπο με χημική ουσία με αποτέλεσμα – πέραν του τρόμου – να υποστεί βλάβη στα μάτια.

Ο 56χρονος παραδέχτηκε την πράξη του αναφέροντας στους αστυνομικούς πως χρησιμοποίησε σπρέι αρωματίσματος χώρου και συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης "απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης".

Με εντολή Εισαγγελέα οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων για να εξεταστεί η ψυχολογική του κατάσταση.

Πηγή flashnews.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr