Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Συμμετοχή της Συντονίστριας ΑΔΚ σε συνέδριο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 12:48
Το σχέδιο διαχείρισης για τη διάσωση και διατήρηση των μνημειακών δέντρων  στην περιοχή κατασκευής του νέου αεροδρομίου Ηρακλείου παρουσίασε η Συντονίστρια ΑΔΚ σε συνέδριο για την ψηφιακή και πράσινη μετάβαση, στο πλαίσιο της ΔΕΘ Το σχέδιο διαχείρισης για τη διάσωση και διατήρηση των μνημειακών δέντρων στην περιοχή κατασκευής του νέου αεροδρομίου Ηρακλείου παρουσίασε η Συντονίστρια ΑΔΚ σε συνέδριο για την ψηφιακή και πράσινη μετάβαση, στο πλαίσιο της ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη μετέβηκε την Παρασκευή 10/9 η Συντονίστρια κ. Μαρία Κοζυράκη ως προσκεκλημένη ομιλήτρια στο διήμερο (11 & 12 Σεπτεμβρίου) "Σεμινάριο για νέα πολιτικά στελέχη και νέους εκλεγμένους αξιωματούχους της Θεσσαλονίκης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την πράσινη μετάβαση", που διοργάνωσε το Ίδρυμα Konrad Adenauer (KAS) Ελλάδας-Κύπρου και η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ), στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης παρουσίασε το Σάββατο σε νέους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης α' & β' βαθμού από Νομούς της Β. Ελλάδας, την πρωτοβουλία που συντονίζει και συμμετέχει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τη μεταφύτευση μνημειακών ελαιοδέντρων από την περιοχή παραχώρησης του νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου με τίτλο "19 + 3 μνημειακά ελαιόδεντρα: πως η κατασκευή και λειτουργία ενός μεγάλου έργου υποδομής μπορεί να ενισχύσει τον βιώσιμο τουρισμό και την πράσινη επιχειρηματικότητα".

Ομιλητές στο σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ήταν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος Κ. Μακεδονίας Κώστας Γιουτίκας.

Οι συμμετέχοντες νέοι αυτοδιοικητικοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παρουσίαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, έκαναν πολλές ερωτήσεις για το έργο που εκτελείται και διατύπωσαν τις απόψεις τους συνδυαστικά με άλλα περιβαλλοντικά έργα και δράσεις που υλοποιούνται ή προγραμματίζονται στις περιοχές αρμοδιότητας τους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr