Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021

Ηράκλειο: Υπογραφή συμβάσεων για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 12:01

Σε υπογραφή δυο συμβάσεων με δυο κτηνιάτρους, μετά από την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού , προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου, για την παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών και την διαχείριση των αδέσποτων ζώων .

Οι συμβάσεις αφορούν σε στειρώσεις θηλυκών και αρσενικών σκύλων , σε διάφορες κτηνιατρικές εργασίες όπως αποπαρασίτωση, εμβολιασμοί, ηλεκτρονική ταυτοποίηση, τεστ λεϊσμανίασης κ.α. όπου απαιτούνται, χειρουργεία και αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Η διάρκεια των συμβάσεων είναι για ένα έτος. Η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη δήλωσε σχετικά: «Εμπιστευόμαστε τους κτηνιάτρους και ξεκινάμε την συνεργασία μας με πολύ καλές προοπτικές. Έχουμε ήδη προχωρήσει σε σημαντικές παρεμβάσεις στο χώρο που διαθέτει για φιλοξενία ζώων ο Δήμος , ενισχύσαμε το προσωπικό , ενισχύουμε τις υιοθεσίες και υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο ότι τα ζώα τα αγαπάμε δεν τα εγκαταλείπουμε».

Τις επόμενες ημέρες θα οριστεί συνάντηση των νέων κτηνίατρων με την 5μελή επιτροπή του κυνοκομείου για να υπάρξει σχετική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr