Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 10:59

Συνάντηση με τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη είχε τη Τετάρτη ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ηρακλείου κ. Νίκο Χρονάκη.

Στη συζήτηση τους αναφέρθηκαν σε θέματα των κρατικών αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, τα οποία και συνδέονται άμεσα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού, ενώ έγινε ιδιαίτερη ενημέρωση για τις εξελίξεις στο θέμα της ανάρτησης των Δασικών χαρτών καθώς και για άλλα ζητήματα που απορρέουν από την εφαρμογή των ευρωπαϊκών οδηγιών και κατευθύνσεων στους τομείς του περιβάλλοντος και της αγροτικής οικονομίας.

Επίσης συζητήθηκαν ειδικότερα θέματα που αφορούν την Κρήτη, όπως η εξέλιξη των διαδικασιών υλοποίησης σημαντικών αναπτυξιακών υποδομών του νησιού, τα νέα υγειονομικά δεδομένα που σχετίζονται με την πανδημία και την επικινδυνότητα της εξάπλωσης του κορωνοϊού για τη δημόσια υγεία καθώς επίσης και, για την αναπτυξιακή δυναμική του εγχώριου τουριστικού και παραγωγικού τομέα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr