Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθη ο ληστής των φαρμακείων

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 17:38
Αφαίρεσε συνολικά χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τα 1000 ευρώ Αφαίρεσε συνολικά χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τα 1000 ευρώ

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση δύο ληστειών και μίας κλοπής που διαπράχθηκαν σε φαρμακεία στη πόλη του Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος και συνελήφθη το Σάββατο (21.08.2021) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο εν λόγω ημεδαπός, κατά το χρονικό διάστημα από 04.08.2021 έως και την 21.08.2021, διέπραξε τις ληστείες την κλοπή από φαρμακεία και την υπεξαίρεση από επιχείρηση που εργαζόταν αφαιρώντας συνολικά χρήματα και δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε από την συνεχιζόμενη προανάκριση αφού αφαίρεσε από την επιχείρηση που εργαζόταν χρήματα και δίκυκλη μοτοσυκλέτα στη συνέχεια κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστα άτομα είχαν προβεί στην τέλεση της συγκεκριμένης πράξης, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, με σκοπό να ιδιοποιηθεί τα χρήματα από τις εισπράξεις της επιχείρησης και την δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου χθες (21.08.2021) το πρωί, ακολούθησε έρευνα στην οικία του ημεδαπού, όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι και είδη ενδύσεως με τα οποία όπως προέκυψε είχε προβεί στην τέλεση παράνομων ενεργειών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα