Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

18 παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης από το Δήμο Μαλεβιζίου στους πυρόπληκτους

Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 10:13

Στις πυρόπληκτες περιοχές μεταφέρονται τα είδη πρώτης που συγκεντρώθηκαν από το Δήμο Μαλεβιζίου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Μαλεβιζίου για τη στήριξη των πυρόπληκτων σε Εύβοια Αττική και Ηλεία αλλά και στους εθελοντές, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου και τους εργαζόμενους τους Δήμου, απηύθυνε ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας.

μαλεβίζι βοήθεια πυρόπληκτοι παλέτες τρόφιμα3

Η συγκινητική ανταπόκριση των δημοτών είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 18 παλέτες με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, νερά, φαρμακευτικό υλικό και ζωοτροφές. Στους χώρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νίκη Ζερβού.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, με τη πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και εργαζομένων του Δήμου, έχει συσκευάσει όλα όσα έχουν προσφέρει οι πολίτες και έχει φροντίσει για τη μεταφορά και παράδοση τους στις περιοχές όπου έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

μαλεβίζι βοήθεια πυρόπληκτοι παλέτες τρόφιμα5

Η μεταφορά και παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνει με την προσφορά της εταιρίας Κουβίδης ΑΕ την οποία και ευχαριστεί ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr