Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Sofa Gate: Έξαλλες οι Βρυξέλλες με το «καψόνι» Ερντογάν στην πρόεδρο της Κομισιόν

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 14:02

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ταπεινωτική συμπεριφορά που επιφύλαξε ο Ταγίπ Ερντογάν στην πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, υποχρεώνοντάς την να παραμείνει όρθια, ενώ εκείνος ήταν καθιστός.
Άμεσες είναι από ότι φαίνεται οι επιπτώσεις από την αποχώρηση της Τουρκίας από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για τις γυναίκες.

Πρώτο διάσημο θύμα η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν. Ο Ερντογάν κατά την υποδοχή της Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας, μπαίνει μέσα στην αίθουσα των επισήμων έχοντας την ίδια και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ στο πλευρό του.

Στις… δύο καρέκλες κάθεται αυτός με τον Σαρλ Μισέλ δίπλα του, αλλά η πρόεδρος της Κομισιόν, από την οποία η Τουρκία ζητά συχνά πυκνά χρήματα, μένει να κοιτάζει όρθια τους δύο άντρες καταφέρνοντας να ψελλίσει απλά ένα… «Εεμμμμ….».

Έξαλλες οι Βρυξέλλες
Ο ευρωπαϊκός Τύπος ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για το διπλωματικό φιάσκο των Ευρωπαίων ηγετών στην Τουρκία. Τα περισσότερα Μέσα έκαναν λόγο για ταπείνωση και γελιοποίηση της Ευρώπης από τον σουλτάνο Ερντογάν.

Άλλοι αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο δεν αντέδρασε ο Πρόεδρος Μισέλ όταν είδε ότι δεν υπήρχε καρέκλα για την φον ντερ Λάιεν.

Το κανάλι της πόλης
Σουλτάνος ή Φαραώ; Τα όρια πλέον είναι δυσδιάκριτα για τον Ερντογάν που ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα έργο φαραωνικών διαστάσεων. Το Κανάλι της Κωνσταντινούπολης.

Θα έχει μήκος 45 χιλιόμετρα, βάθος 21 μέτρα και πλάτος από 275 έως 360 μέτρα και θα κοστίσει 9,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Την στιγμή που ο Σουλτάνος έβγαζε φιρμάνι, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας επιτιθόταν στην Ελλάδα και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Στην Ελλάδα ξεκίνησαν οι αφίξεις συμμαχικών μονάδων για την πολυεθνική άσκηση Ηνίοχος.

 

Πηγή megatv.com

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)