Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Ο πρίγκιπας Κάρολος καλεί τους ηγέτες να βοηθήσουν την Ινδία -Το μήνυμά του

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 13:06

Ο κορονοϊός «σαρώνει» την Ινδία και ο πρίγκιπας Κάρολος καλεί τους ηγέτες να βοηθήσουν τη χώρα.

Τα νοσοκομεία κάνουν συνεχείς εκκλήσεις για βοήθεια φαρμάκων και οξυγόνου. Ο πρίγκιπας Κάρολος προέτρεψε τους ηγέτες όλων των χωρών να βοηθήσουν την Ινδία. Εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το καταστρεπτικό πέρασμα του κορωνοϊού στην Ινδία.

Το Ιδρυμα του Πριγκιπα Κάρολου για την Ινδία
Ο οργανισμός «British Asian Trust», που ίδρυσε ο πρίγκιπας το 2007, ξεκίνησε την έκτακτη καμπάνια του για το «Oxygen For India» θέλοντας να συγκεντρώσει κεφάλαια για τους συμπυκνωτές οξυγόνου οι οποίοι θα παραδοθούν άμεσα στα νοσοκομεία και στους ασθενείς στην Ινδία.

Ο αριθμός των θανάτων ανέρχεται πάνω από 200.000, καθώς ένα νέο κύμα νέων μολύνσεων έχει ξεπεράσει τα όρια της πρωτεύουσας με συνέπεια το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης να είναι στο χείλος της κατάρρευσης. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έκανε μια προσωπική δωρεά στην εκστρατεία. Σε δήλωσή του, είπε: «Έχω λυπηθεί βαθιά για τις τραγικές εικόνες που όλοι έχουμε δει και με το τραγικό απολογισμό των θυμάτων».

Ο πρίγκιπας δήλωσε ότι: «Όπως πολλοί άλλοι, έχω μεγάλη αγάπη στην Ινδία. Έχω απολαύσει πολλές υπέροχες στιγμές κατά τις επισκέψεις μου στη χώρα. Η ινδική βοήθεια και εφευρετικότητα ήταν πάντα πολύ υποστηρικτική σε άλλες χώρες. Τώρα ήρθε η ώρα εμείς να βοηθήσουμε».

Πηγή: iefimerida.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr