Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Ανανέωση με το βλέμμα στο μέλλον για τον Ρεθυμνιακό

Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 10:42 Γράφτηκε από

Στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον 15χρονο Μανώλη Κοσκινά προχώρησε ο Ρεθυμνιακός.

Ένα από τα ταλέντα των "δελφινιών", έχοντας αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε συμφώνησε να παραμείνει στο ρόστερ του Ρεθυμνιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΠΕΡ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ «ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ» ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ
Ανανέωσε και ο… ανανεωμένος Μανώλης Κοσκινάς
Σαν σήμερα 1 χρόνο πριν ο έξω-αγωνιστικός τραυματισμός του στον δεξιό ώμο τον έβαλε στις πρώτες νεανικές αθλητικές περιπέτειες. Η συντηρητική αποκατάσταση αλλά και η υποτροπή που υπέστη σε προπόνηση στην Σοχώρα λίγους μήνες μετά τον οδήγησε στο χειρουργείο όπου πλέον και δόθηκε οριστική λύση στο πρόβλημα της εξάρθρωσης που είχε δημιουργηθεί. Έναν χρόνο μετά και στην ημέρα της μεγάλης γιορτής της Παναγίας, ο Ρεθυμνιακός μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 15χρονο στόπερ του Μανώλη Κοσκινά ως μια ακόμη ένδειξη της φιλοσοφίας των «κυανόλευκων» που θέλουν να διατηρούν στις τάξεις τους, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους και να τους δώσουν τις ευκαιρίες εμπειριών μέσω επίσημων αγωνιστικών προκλήσεων.
Ο τραυματισμός του, αλλά και η ιδιαιτερότητα που εμφάνισε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού το περσινό πρωτάθλημα, δεν έδωσε την δυνατότητα στον συνεπή στο προπονητικό πρόγραμμα, ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό να πάρει λεπτά συμμετοχής σε κάποιο επίσημο αγώνα των «δελφινιών», όμως πλέον έχοντας πλήρως αποθεραπευτεί θα είναι έτοιμος για την «πρώτη» της προετοιμασίας του Ρεθυμνιακού μας για την νέα σεζόν.
Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας :
«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ΚΟΣΚΙΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Το ήθος, η συνέπεια και το ταλέντο του 15χρονου (γεννημένος στις 24 Ιουνίου 2006)καθώς επίσης και η φιλοσοφία του ιστορικού συλλόγου μας να στηρίζει αλλά και να δίνει αγωνιστικές ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του, ήταν τα κίνητρα που μας οδήγησαν στην απόφαση για ανανέωση της συνεργασίας μας. Ευχόμαστε στον Μανώλη μια αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες όντας πεπεισμένοι ότι θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων μας».
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search