Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Eπιστροφή στις προπονήσεις με χαμόγελα στον Ρεθυμνιακό

Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 16:13 Γράφτηκε από τον

 

Η επιστροφή του Ρεθυμνιακού στις προπονήσεις είναι από το απόγευμα της Δευτέρας γεγονός.

Από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, όταν και οι αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, μετά από εισήγηση των λοιμωξιολόγων είχαν επιβάλλει την παύση κάθε αθλητικής δραστηριότητας, οι «κυανόλευκοι» περιορίστηκαν στα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης που τους χορηγήθηκαν από την τεχνική ηγεσία τα οποία ανανεώνονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Έτσι η εικόνα που επικράτησε χτες το απόγευμα στο γήπεδο της Σοχώρας αποτύπωσε πλήρως την ανάγκη που είχαν τα «δελφίνια» να επιστρέψουν ξανά στους τάπητες και να πραγματοποιήσουν προπόνηση με… ομαδικό «πνεύμα». Με πολύ όρεξη, θέληση, αλλά ελπίδα ότι θα βρεθούν ξανά στους αγωνιστικούς χώρους, ακολουθώντας φυσικά πιστά κάθε μέτρο που θα υποβληθεί βάση του υγειονομικού πρωτόκολλου, οι παίκτες του Ρεθυμνιακού πραγματοποίησαν με κέφι την πρώτη τους προπόνηση μετά από 3,5 και πλέον μήνες αποχής. κάτι που περιέγραψε χαρακτηριστικά και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Λυρώνης 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δόθηκε η δυνατότητα να επιστρέψουμε ξανά οι προπονήσεις. Παράλληλα όμως νιώθουμε και το αίσθημα ευθύνης ότι η επιστροφή αυτή και ότι ακολουθήσει πρέπει να γίνει σε ένα περιβάλλον ασφάλειας. Για αυτό άλλωστε το περιβάλλον φροντίζει και η διοίκηση της ομάδας που υλοποιεί όλα εκείνα τα υγειονομικά μέτρα που απαιτούνται και που βρέθηκε σύσσωμη από το απόγευμα της Δευτέρας στην Σοχώρα δείχνοντας την στήριξη της στην νέα αυτή προσπάθεια των παικτών». Από τα πρώτα κιόλας λεπτά είχα την ευκαιρία τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου να διαπιστώσουμε και στην πράξη την ανάγκη που είχαν οι ποδοσφαιριστές να βρεθούν ξανά μαζί και να πραγματοποιήσουν ομαδική προπόνηση. Όπως διαπιστώσαμε ότι είναι και σε καλή κατάσταση καθώς ακολούθησαν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που τους είχαμε δώσει από τις πρώτες ημέρες της διακοπής και το οποίο συνεχώς ανανεώναμε. Μας είχε λείψει το κλίμα που είχε δημιουργηθεί στον Ρεθυμνιακό από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι και τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη όταν αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε τους αγωνιστικούς χώρους. Ελπίζουμε πλέον ότι μετά την έναρξη των προπονήσεων θα ακολουθήσει και εκείνη των επίσημων αγώνων. Εμείς πάντως θα είμαστε έτοιμοι αν και όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search