Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Κοσκινάς: «Ο Ρεθυμνιακός υποβιβάστηκε καθώς έτσι θέλουν τα γνωστά κέντρα του Ηρακλείου…»

Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 15:53 Γράφτηκε από

Ιδιαίτερα απογοητευμένος και στεναχωρημένος από την διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στην Νεάπολη εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο prismasport.gr το μέλος της διοίκησης του Ρεθυμνιακού Νεκτάριος Κοσκινάς.
Μάλιστα ο έμπειρος παράγοντας μάλιστα τόνισε ότι ο Ρεθυμνιακός υποβιβάστηκε γιατί έτσι ήθελαν τα γνωστά κέντρα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νεκτάριου Κοσκινά

Είναι προφανές ότι η διαιτησία έπαιξε 90-10 , με όλα τα σφυρίγματα υπέρ της Νεάπολης, έως το 2-0 . Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο διαίτητης και πρώτος βοηθός.
Με αποκορύφωμα την φάση του γκολ που ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος για έμμεσο και γίνεται απευθείας εκτέλεση και μετακίνηση της μπάλας επιπλέον αυτό που επιβεβαιώνει την αλλοίωση αποτελέσματος είναι το πασιφανές πέναλτι που ομολόγησε την ίδια στιγμή ο ίδιος ο παίκτης της Νεάπολης και το είδε όλο το γήπεδο.
Ο Ρεθυμνιακός υποβιβάστηκε καθώς έτσι θέλουν τα γνωστά κέντρα του Ηρακλείου .
Σίγουρα όμως θα βοηθήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό να προστατευτούν από τέτοιες ανίκανες και επικίνδυνες διαιτησίες και να αποβληθεί ο διαιτητής και ο ένας επόπτης από τις λίστες της γ εθνικής.
Συγχαρητήρια στην Νεάπολη για την επίτευξη των στόχων της.

Το Ρέθυμνο έμεινε χωρίς ομάδα στην Γ΄ Εθνική.

 

Δείτε το Video με τις επίμαχες φάσεις .

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search