Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Γιώργος Λυρώνης: «Αυτοί είναι οι στόχοι μας στο νέο πρωτάθλημα»

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 10:19 Γράφτηκε από τον
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΡΩΝΗΣ

Το στόχο να εμφανίσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στον Κρητικό όμιλο των 16 πλέον ομάδων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την νέα αγωνιστική περίοδο, εξέφρασε λίγο μετά την ολοκλήρωση της ανανέωσης συνεργασίας του με τον Ρεθυμνιακό ο Γιώργος Λυρώνης.

Του Γιώργου Μαμζερίδη

Ο 52χρονος τεχνικός επισήμανε παράλληλα την θέληση των «κυανόλευκων» να διατηρήσουν στο δυναμικό τους, τον βασικό «κορμό» της περσινής περιόδου φροντίζοντας παράλληλα να προχωρήσουν και στην απαιτούμενη ενίσχυση με μεταγραφικές κινήσεις όπου αυτό απαιτηθεί.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την συνεργασία μου με έναν ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Ρεθυμνιακός. Μίλησα με τους ανθρώπους της διοίκησης και συμφώνησα μαζί τους καθώς κατάλαβα ότι θέλουν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα στο ακόμη πιο ενδιαφέρον φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τον βασικό «κορμό» του δυναμικού της ομάδας και με τις κατάλληλες προσθήκες που θα πραγματοποιήσουμε στις θέσεις που χρειάζεται να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο την νέα αγωνιστική περίοδο» κατέληξε στις πρώτες του δηλώσεις για την επερχόμενη σεζόν ο Γιώργος Λυρώνης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search