Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Γιάννης Νικηφόρος : «Κάθε αγώνας μας είναι τελικός…»

Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 13:45 Γράφτηκε από τον

Καλείται μετά τον τραυματισμό του Μενέλαου Δημητριάδη, να υπερασπιστεί την εστία του Ρεθυμνιακού , αρχής γενομένης από το κρίσιμο ματς της Κυριακής στην Ελιά με τον Πόρο.

Η δυνατή του φωνή αναμένεται να ακουστεί ουκ ολίγες φορές κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, τόσο για να κατευθύνει τα «κυανόλευκα» πρόσωπα που θα βρίσκονται μπροστά του και θα αποτελούν την αμυντική διάταξη, όσο και για να επιβραβεύει τις προσπάθειες όλων.

Για τον Γιάννη Νικηφόρο αυτός είναι ένας ακόμη αγώνας στις Εθνικές κατηγορίες, εκεί όπου πολλές φορές έχει φωνάξει και ακόμη περισσότερες έχει κατευθύνει και επιβραβεύσει.

Και όλα αυτά εντός του αγωνιστικού χώρου, γιατί εκτός του τάπητα τα «ντεσιμπέλ» αυτής της φωνής έπεσαν, όχι όμως και η εγρήγορση, αλλά και ο βαθμός ετοιμότητας με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι «κυανόλευκοι» την κομβική αναμέτρηση της Κυριακής (15.00) στην Ελιά. Χαρακτηριστικές άλλωστε του κλίματος που επικρατεί στον Ρεθυμνιακό είναι και οι σχετικές του δηλώσεις για την αναμέτρηση.

«Κάθε αγώνας πλέον για εμάς έχει τον χαρακτήρα του τελικού. Έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις απαιτήσεις του αγώνα. Γνωρίζουμε την σημασία που έχει για την συνέχεια των play out, όπως και τις απαιτήσεις του. Παράλληλα γνωρίζουμε και την αξία του αντιπάλου μας, όμως εμείς πάμε στην Ελιά για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αλλαγή προπονητή μας έχει δώσει ώθηση και ανεβασμένη ψυχολογία. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και είμαστε έτοιμοι για να καλύψουμε και τις απουσίες που έχουμε».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search