Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

Ο Στέλιος Νικηφόρος βοηθός του Γιώργου Λυρώνη

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 10:10 Γράφτηκε από τον
Ο Στέλιος Νικηφόρος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Λυρώνη Ο Στέλιος Νικηφόρος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Λυρώνη

Το Δ.Σ του Ρεθυμνιακού με ανακοίνωση του έκανε γνωστή την πρόσληψη του Στέλιου Νικηφόρου ως βοηθού του προπονητή, Γιώργου Λυρώνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον τεχνικό Νικηφόρο Στυλιανό. Ο γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1988, προπονητής, θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Λυρώνη στον πάγκο της ομάδας μας και είναι διπλωματούχος του UEFA B’. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τα τμήματα υποδομής του Ρεθυμνιακού και φόρεσε στην ποδοσφαιρική του καριέρα την φανέλα των Τάλου Γαράζου, Καλύβου και Ε.Α.Π. Στην συνέχει τις περιόδους 2014-16 ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής της Ε.Α.Π. και στην συνέχεια προπονητής της Δάφνης Αποκορώνου (Α’ ΕΠΣΧ) την περίοδο 2017-18. Την φετινή περίοδο (2019-20) ξεκίνησε ως προπονητής στον Ερμή Ζωνιανών. Τον καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» του Ρεθυμνιακού Α.Ο. όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Ο Στέλιος Νικηφόρος στις πρώτες τους δηλώσεις ως μέλος της τεχνικής ηγεσίας του Ρεθυμνιακού μας τόνισε σχετικά :

«Το δυναμικό που υπάρχει, σε ατομικό επίπεδο, είναι πάρα πολύ δυνατό. Οι ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βγάζουν πάθος και στις προπονήσεις. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα γυρίσει τα αποτελέσματα και στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θα μας οδηγήσουν στην παραμονή».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search