Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Χαμηλό κόστος εισιτηρίου από Ρεθυμνιακό για την πρεμιέρα των πλέι-άουτ με ΠΟΑ

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 10:50 Γράφτηκε από τον

Το αντίτιμο των 5€ θα πρέπει να πληρώσει όποιος θέλει να παρευρεθεί στο γήπεδο της Σοχώρας την Κυριακή για τον αγώνα με του Ρεθυμνιακού με τον ΠΟΑ για την πρεμιέρα των play-out.

Με ανακοίνωση του ο ΑΟ Ρεθυμνιακός γνωστοποίησε το κόστος των εισιτηρίων για την πρεμιέρα της διαδικασίας των play-out με τον ΠΟΑ.

Παράλληλα η Ρεθυμνιώτικη ομάδα αναφέρει ότι η είσοδος για Γυναίκες και παιδιά  θα είναι δωρεάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ (5,00 ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΜΑΣ

Μια εξέδρα όμορφη και… αγγελικά πλασμένη

Μια κερκίδα που θα χαρακτηρίζεται από την ομορφιά, το νεανικό στοιχείο και φυσικά τον 12ο παίκτης της αποστολής, όλους εκείνους που πιστεύουν στην φετινή προσπάθεια και θέλουν με τον δικό τους τρόπο να δώσουν την «πάσα» νίκης, θέλει ο Ρεθυμνιακός μας στην πρεμιέρα των play out το μεσημέρι της Κυριακής στην Σοχώρα, όπου τα «δελφίνια» θα αντιμετωπίσουν τον Ατσαλένιο (15.00), με στόχο να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο την κρίσιμη φάση της φετινής σεζόν. Έτσι η διοίκηση της ομάδας μας αποφάσισε να διατηρήσει την χαμηλή τιμή των 5 ευρώ για τους Κυριούς, και επειδή πάντα θα ισχύει το γνωστό «οι κυρίες προηγούνται» να προσφέρει μια θέση δωρεάν στις συντρόφους των «fun» μας, ή την αντίστοιχη σε εκείνες που μπορεί να μην συνοδεύονται, αλλά θα ήθελαν η υποστήριξή τους να ...συνοδευτεί με το προσδοκώμενο αποτέλεσμα της ομάδας μας. Και επειδή πάντα υποστηρίζουμε τα «θέλω» της επόμενης γενιάς, του μέλλοντος μας, όλα τα παιδιά του Ρεθύμνου θα μπορούν να δουν την προσπάθεια μας εντελώς δωρεάν.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search