Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Ρεθυμνιακός: «Ευχαριστούμε Γιούχτα, καλή συνέχεια...»

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 10:57 Γράφτηκε από τον
Στην φωτογραφία το γήπεδο του Ρεθυμνιακού. Στην φωτογραφία το γήπεδο του Ρεθυμνιακού.

Με ανακοίνωση του ο Α.Ο Ρεθυμνιακός ευχαρίστησε τον Γιούχτα για την φιλοξενία που έτυχε η αποστολή στο χθεσινό παιχνίδι και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις του στα play-off.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε Γιούχτα, καλή συνέχεια…

Όταν φτάνοντας στον χώρο οπού θα δώσεις έναν ακόμη από τους κρίσιμους αγώνες σου και αντικρίζεις πολύ καλά συντηρημένες εγκαταστάσεις τις οποίες χαρακτηρίζει η καθαριότητα τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Όταν σε υποδέχονται από την είσοδο κιόλας οι άνθρωποι της αντιπάλου ομάδας προσφέροντας κατά γράμμα ότι χαρακτηρίζει το έθιμο της «Κρητικής φιλοξενίας» δεν έχει παρά να τους το αναγνωρίσεις. Κάτι που οφείλει και ο Ρεθυμνιακός μας να το πραγματοποιήσει προς την διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας του Γιούχτα με την επίσημη ανακοίνωση του.

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού ΑΟ οφείλει να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση και τους ανθρώπους του φίλου σωματείου ΑΟ Γιούχτας, για την πραγματικά υποδειγματική φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας στο σημερινό μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα στο γήπεδο των Αρχάνων. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην διαδικασία των Play Off και ελπίζουμε το μέλλον να μας δώσει ξανά την ευκαιρία να ανταλλάξουμε αντίστοιχης μορφής φιλοξενία, που τιμά το Κρητικό ποδόσφαιρο και το νησί μας».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Search