Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση με αιχμές κατά Σουτζή από Ρεθυμνιακό

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 10:15 Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωση του ο Ρεθυμνιακός έκανε λόγο για προκλητική συμπεριφορά του Μανόλη Σουτζή κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης κόντρα στον Πόρο.

Η διοίκηση του Ρεθυμναικού τονίζει στην ανακοίνωση της ότι περίμενε περισσότερο σεβασμό από κάποιον που φόρεσε την φανέλα του Ρεθυμνιακού.

Αναλυτικα η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:

«Ο προκλητικός «κύριος» Μανώλης Σουτζής

Η ομάδας μας έμεινε ικανοποιημένη από την φιλοξενία που έτυχε από την ομάδα του Πόρου στο γήπεδο της Ελιάς στο σημερινό παιχνίδι. Όμως όλα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και η προκλητική συμπεριφορά του προπονητή των αντιπάλων μας Μανώλη Σουτζή, προς τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας Νίκο Γκούτζο, σίγουρα δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Μανώλη Σουτζή είναι :

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού ΑΟ εκφράζει την ικανοποίηση του για την φιλοξενία που παρείχε το σωματείο του ΑΟ Πόρος στην αποστολή της ομάδας μας στο σημερινό παιχνίδι. Όμως εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του Μανώλη Σουτζή προς τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας Νίκο Γκούτζο. Ο εν’ λόγω τεχνικός, με την υβριστική συμπεριφορά που επέδειξε κατά την διάρκεια του αγώνα και την απαξιωτική μετά το τέλος του, προς το πρόσωπο του επίσημου εκπροσώπου της ομάδας μας, σίγουρα όχι μόνο δεν κοσμεί με την παρουσία του το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά αμαυρώνει την εικόνα και μειώνει την ιστορία της ομάδας του. Περιμέναμε από τον Μανώλη Σουτζή, περισσότερο σεβασμό για την ομάδα, την φανέλα της οποίας έχει φορέσει στο παρελθόν».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search