Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά, ραντεβού το βράδυ στο γήπεδο για Πόρο με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα

Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 14:59 Γράφτηκε από

Απόψε στις 20:30 στο "Lido Soccer" η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση για τους "μπλε" οι οποίοι ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη νέα περίοδο.

Ο Ανδρέας Σκέντζος και οι συνεργάτες του Νίκος Τσαγκατάκης και Αχιλλέας Δημητριάδης σηκώνουν μανικια, ξεκινώντας από σήμερα τη σκληρή δουλειά με τους ποδοσφαιριστες. Το "παρών" στην "πρώτη" θα δώσουν και τα εννέα νέα μεταγραφικα αποκτήματα Λούκα Μπέλιτς, Αλέξανδρος Περογαμβρακης, Σωτήρης Τσάτσος, Τάσος Παγώνης, Θανάσης Ουζούνογλου, Θανάσης Φραντζέσκο Μπίσσα, Γιώργος Ψωρογιάννης, Δημήτρης Ζαφείρης και Μανώλης Μυλωνάκης.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν Παρασκευή 30 (πρώτο γκρουπ) και Σάββατο 31 Ιουλίου (δεύτερο γκρουπ, φώτο) στο γυμναστήριο "2B FIT" (κόμβος Γουβών) του εκ των κορυφαίων στην Κρήτη και όχι μόνο Ποριανού γυμναστή Σταύρου Κορασάνη ο οποίος διέθεσε για μία ακόμη φορά αφιλοκερδώς τον χώρο του για τις ανάγκες της ομάδας και βρίσκεται συνεχώς δίπλα της. Την εποπτεία των εργομετρικών είχε ένας εκ των καλύτερων Ελλήνων εργοφυσιολόγων, διδάκτορας εργοφυσιολογίας και καθηγητης φυσικής αγωγής Θανάσης Μουρτζιάπης. Την Κυριακή (01/08) οι "μπλε" πήραν ανάσες μετά τα εργομετρικά, μπαίνοντας από τη Δευτέρα (02/08) στα... βάσανα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search