Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Γ. Ασσαριωτάκης: «Με ένα τηλεφώνημα και ένα μήνυμα...δεν έχουμε δικαίωμα στην προπόνηση και στην άθληση»

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 20:10 Γράφτηκε από

Απογοητευμένος εμφανίζεται σε ανάρτηση του στο facebook ο Γιάννης Ασσαριωτάκης.

Ο πρόεδρος του Πόρου τονίζει ότι με ένα τηλεφώνημα και ένα μήνυμα που δέχτηκε η ομάδα του έχασε το δικαίωμα στην προπόνηση και στη άθληση.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Προσπαθούμε μια παρέα ανθρώπων από τον Ιούλιο του 2016 να στήσουμε και να οργανώσουμε όσο γίνεται καλυτέρα το ερασιτεχνικό σωματείο της συνοικίας μας. Περήφανα , σοβαρά , με διαφάνεια κι ανιδιοτέλεια ο καθένας μας στο μέτρο του προσφέρει όπως μπορεί κι ότι μπορεί για το κοινό καλό. Δεν προσδοκούμε κάποιο προσωπικό όφελος, ούτε υστεροφημία.

Προτεραιότητα μας να προσφέρουμε χαρά στους δίπλα μας και να χαλαρώνουμε από τις δουλειές μας στο γήπεδο. Μπορεί να μην τα κάνουμε όλα σωστά, μπορεί να μας παρεξηγούν κιόλας για τον αυθορμητισμό που μας διακατέχει. Πολλοί αναρωτιούνται πόσο θα αντέξουμε εκεί στον Πόρο να παλεύουμε λίγοι για να κρατήσουμε την ομάδα που τόσο ΑΓΑΠΑΜΕ!!! Νομίζω ότι έχουμε τεράστιες αντοχές προερχόμενες από τον τρόπο που μεγαλώσαμε στους δρόμους της γειτονιάς μας.

Έρχονται μέρες όμως όπως τη σημερινή που μας κόβουν τα πόδια, που μας στεναχωρούν και κάνουν την παρέα μας να αδειάζει από ενέργεια. Με ένα απλό τηλεφώνημα κι ένα μήνυμα μια μεγάλη πια ομάδα του Ηρακλείου όπως ο Πόρος χάνει το δικαίωμα στην προπόνηση και στην άθληση. Κοιτάζουμε τον ουρανό περιμένοντας ένα θαύμα γιατί από τους Ηρακλειώτες δεν περιμένουμε πια τίποτα, τα είδαμε όλα!»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search