Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Δεκατριάρι ανανεώσεων στον Πόρο και ακολουθούν οι μεταγραφές

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 22:46 Γράφτηκε από

Ένα μεγάλο μέρος του περσινού βασικού του κορμού διατήρησε ο Πόρος ο οποίος αργά το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με 13 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ. 

Πιο συγκεκριμένα στους "μπλέ" θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν οι Παναγιώτου, Αποστολάκης, Παπαδομιχελάκης, Σηφάκης, Πολυχρονάκης, Νάκας, Μπάμπης, Ράπτης, Καστελλιανάκης, Μπάμπης Πήλιος, Αριστεινίδης, Χασουράκης και Συμεωνίδης. Παράλληλα εκρεμμεί ακόμη μια ανανέωση από το περσινό ρόστερ και μετά θα ακολουθήσουν αρκετές προσθήκες για να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την επόμενη σεζόν. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο Πόρου αναφέρει: 

"Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με 13 παιδιά από το περσινό ρόστερ, διατηρώντας αναλλοίωτο το μεγαλύτερο μέρος του κορμού του ενόψει της τρίτης συνεχόμενης παρουσίας του τη νέα περίοδο στη Γ' Εθνική. Οι Γιάννης Παναγιώτου, Σταύρος Αποστολάκης, Μπάμπης Παπαδομιχελάκης, Νίκος Σηφάκης, Γιώργος Πολυχρονάκης, Στάθης Νάκας, Βασίλης Μπάμπης, Γρηγόρης Ράπτης, Άγγελος Καστελλιανάκης, Μπάμπης Πήλιος, Γεράσιμος Αριστεινίδης, Μάνος Χασουράκης και Θάνος Συμεωνίδης θα φορούν τα "μπλε" της ομάδας μας και την καινούργια σεζόν. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και σε συνδυασμό με τα παιδιά που θα έρθουν να δημιουργήσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, πανηγυρίζοντας πολλές επιτυχίες με τον Πόρο μας τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Αναμένεται τουλάχιστον άλλη μία ανανέωση αλλά και μεταγραφές το επόμενο διάστημα με τη διοίκηση σε άμεση συνεργασία με τον προπονητή μας Ανδρέα Σκέντζο να δουλεύουν μεθοδικά, κλείνοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν. Καινούργιες ανακοινώσεις προσεχώς από τη σελίδα της ομάδας μας." 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search