Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πόρος: Κινείται αθόρυβα και στοχευμένα - Ξεκινάει προετοιμασία στις 2 Αυγούστου

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 15:19 Γράφτηκε από

Με την προετοιμασία να ξεκινάει στις 2 Αυγούστου, ενόψει του νέου πρωταθλήματος στην Γ' Εθνική,  ο Πόρος κινείται σε όλα τα μέτωπα προκειμένου όλα να έχουν μπει σε μία σειρά.

Στον Πόρο κινούνται αθόρυβα όλο αυτό το διάστημα, θέλοντας να ολοκληρώσουν τις εσωτερικές υποθέσεις όσο γίνονται πιο ανώδυνα, προκειμένου στη συνέχεια να επικεντρωθούν στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Η διοίκηση έχει έρθει σε επικοινωνία με όλους τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ και μάλιστα έχει έρθει σε συμφωνία με πολλούς απ'αυτούς, ώστε να βρεθούν εκ νέου υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Σκέντζου.

Το επόμενο διάστημα θα "σκάσει" ένα μαζικό κύμα ανανεώσεων, ούτως ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να έχει διασφαλιστεί η υγεία όλων των παικτών πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Παράλληλα οι "μπλε" βρίσκονται στο ψάξιμο για ποδοσφαιριστές, που μπορούν να κάνουν την διαφορά, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιάσει και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην Γ' Εθνική.

Δεν αποκλείεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να έχει επέλθει συμφωνία με κάποιους εξ' αυτών και να απομένει το τυπικό μέρος της ανακοίνωσης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prisma Sport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prisma Sport

Σχετικά Άρθρα