Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Το είπε... και το έκανε πράξη ο Πόρος: Απέκτησε απινιδωτή!

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 11:44 Γράφτηκε από τον

Ο ΑΟ Πόρος αλλά και η κοινωνία της περιοχής του Πόρου έχει πλέον τον δικό της απινιδωτή!

Το ατυχές περιστατικό στον αγώνα του Euro 2020 Δανία - Φινλανδία όπου ο Κρίστιαν Έρικσεν έπαθε ανακοπή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και σώθηκε από τον απινιδωτή, ευαισθητοποίησε τους ανθρώπους του Πόρου και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη, ο οποίος θέλησε να αποκτήσει έναν απινιδωτή για την δική του ομάδα αλλά και για την κοινωνία του Πόρου. 

Το είπε, έγινε πράξη και ο απινιδωτής κατέφθασε στο Ηράκλειο!

Η ανάρτηση του Πόρου:

H ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ Ο

Α.Ο. ΠΟΡΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ

ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ! (PHOTOS)

"Σοκαρισμένος από την ανακοπή του Κρίστιαν Έρικσεν ο Πόρος προμηθεύεται άμεσα απινιδωτή, πρώτα η υγεία", είχε γράψει στις 14 Ιουνίου στο προφίλ του στο Facebook ο πρόεδρος της ομάδας μας Γιάννης Ασσαργιωτάκης. Η προαναγγελία του προέδρου συγκλονισμένος από την κατάρρευση του Δανού μεσοεπιθετικού στο παιχνίδι του EURO με τη Φινλανδία έγινε πράξη σε χρόνο dt, το κόστος πληρώθηκε και ο απινιδωτής βρίσκεται από την Τρίτη (22/06) στο Ηράκλειο. Η κοινωνία του Πόρου και ο Α.Ο. Πόρου διαθέτουν πλέον τον δικό τους απινιδωτή! Απινιδωτής που θα είναι στη διάθεση όλων των Ποριανών και όχι μόνο της ομάδας σε περίπτωση ανάγκης.
Για τον σκοπό αυτό θα βρίσκεται καθημερινά στο καφέ - μεζεδοπωλείο "Ιδομενέας" στην καρδιά του Πόρου (στις ώρες λειτουργίας του μαγαζιού) για οποιονδήποτε χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσει. Αλλά και στις προπονήσεις και στους αγώνες της ομάδας. Γιατί για τον Α.Ο. Πόρου προέχει ο συνάνθρωπος και το κοινωνικό σύνολο, εκεί είναι οι μεγαλύτερες, οι πιο σπουδαίες και σημαντικές νίκες. Αχρείαστος να είναι για όλους μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search